درمان لخته شدن خون در رگ در شیراز

بهترین دکتر درمان لخته شدن خون در رگ در شیراز

پگاه جاوید

در این صفحه از سایت پزشک شهر، می توانید بهترین دکتر برای درمان لخته شدن خون در رگ در شیراز به همراه شماره تماس و آدرس معرفی شده است که برای دریافت نوبت و  مشاوره آنلاین می توانید از طریق پروفایل اقدام نمایید.

دکتر درمان لخته شدن خون در رگ در شیراز

سایر پزشکان درمان لخته شدن خون در رگ در شیراز

نام آدرس شماره تماس
دکتر کتایون موثقی شیراز 0713
دکتر مریم توسلی شیراز، خیابان اردیبهشت، روبروی آزمایشگاه دانشبد، ساختمان فروردین، طبقه اول 07132318184
دکتر آرش یزدان شناس شیراز، خیابان زند ، روبروی هتل پارس، حدفاصل خیابان فلسطین (باغشاه) وخیابان هفت تیر (بیست متری )، نبش کوچه 45، جنب بانک سامان، ساختمان پزشکان آراد، طبقه دوم 09174466776
دکتر زهرا سوند رومی شیراز، خیابان قصرالدشت، حد فاصل قم‌آباد و چهارراه زرگری، روبروی کوچه 68، ساختمان پزشکان فراز، طبقه 4، واحد 18 07136267983​​​
کلینیک سلامت پایدار شیراز، خیابان اردیبهشت، تقاطع فلسطین، ساختمان امیران، طبقه سوم 07132318171
دکتر محمد علی فلاحی شیراز، درمانگاه بیمارستان مادر و کودک غدیر 09172238482
دکتر نژند سالک  شیراز، خیابان ملاصدرا، نبش کوچه 3، ساختمان نوین فارس، طبقه 3، واحد 204 09394687858
دکتر مهدی میرزایی شیراز، خیابان ملاصدرا، کوچه 4، ساختمان پزشکی 88، طبقه دوم 09046461115
دکتر منصور رضایی شیراز، صدرا، بلوار پاسداران، طبقه فوقانی بانک سپه، ساختمان آنا، طبقه یک 09035241702

دریافت نوبت از بهترین دکتر برای درمان لخته شدن خون در شیراز

یکی از قابلیت های سایت پزشک شهر، دریافت نوبت به صورت آنلاین از سایت پزشک شهر می باشد. برای کسب نوبت آنلاین با دکتر می توانید وارد پروفایل پزشک مورد نظرتان شوید و سپس بر روی گزینه دریافت نوبت کلیک نمایید. ثبت نوبت آنلاین با دکتر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه شما خواهد شد.

دریافت نوبت از بهترین دکتر برای درمان لخته شدن خون در شیراز

مشاوره آنلاین با دکتر برای درمان لخته شدن خون در رگ شیراز

برای دریافت مشاوره انلاین با دکتر برای درمان لخته شدن خون در رگ در شیراز می توانید در صفحه پروفایل پزشک بر روی گزینه مشاوره آنلاین کلیک نمایید و سوالات و ابهامات خود را از پزشک بپرسید. همچنین برای مشاهده لیست بهترین دکتر قلب در شیراز می توانید روی لینک کلیک نمایید.

علت لخته شدن خون در رگ

لخته شدن خون ممکن است به علت بیماری‌های قلبی، عروقی، پایین آوردن فشار خون، نارسایی کلیوی، تجمع چربی در دیواره رگ‌ها و مصرف داروهای خاص اتفاق بیافتد. درمان لخته شدن خون بستگی به علت و شدت آن دارد. در صورتی که شدت لخته شدن خون بالا باشد، پزشک معالج ممکن است داروهای ضدلخته‌ای را به شما تجویز کند. در برخی موارد، جراحی هم برای درمان لخته شدن خون مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای جلوگیری از لخته شدن خون، بهتر است فعالیت بدنی منظم داشته باشید، از مصرف سیگار و الکل خودداری کنید و از مواد غذایی حاوی چربی و شیرینی‌های پر قند کمتر استفاده کنید. همچنین مصرف داروهایی مانند آسپرین با توجه به نظر پزشک نیز به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می‌کند. در هر صورت، برای درمان لخته شدن خون بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

علت لخته شدن خون در رگ

علائم لخته شدن خون چیست؟

علائم لخته شدن خون به شدت وابسته به محل و شدت لخته شدن خون است. در برخی موارد، لخته شدن خون بدون علائم رخ می‌دهد. اما در برخی موارد دیگر، علائمی که هنگام لخته شدن خون ظاهر می‌شود عبارتند از:

  • درد و تورم در منطقه لخته شدن خون
  • قرمز شدن یا سفید شدن پوست در منطقه لخته شده
  • تنگی نفس و درد در قفسه سینه
  • سرگیجه و سردرد شدید
  • بیشتر شدن تعریق
  • احساس خستگی و ضعف

در صورتی که این علائم در شما مشاهده می‌شود، باید با یک پزشک مشورت کرد و در صورت لزوم، از آزمایشات و روش‌های تشخیصی مختلف برای تشخیص و درمان لخته شدن خون استفاده کرد.

آیا مصرف داروهای خاص می‌تواند لخته شدن خون را تسریع کند؟

بله، برخی داروها می‌توانند لخته شدن خون را تسریع کنند. به عنوان مثال، داروهایی که به نام «ضد پلاکت» شناخته می‌شوند، می‌توانند در جلوگیری از لخته شدن خون مؤثر باشند. این داروها به عنوان جلوگیری از سکته قلبی و سکته مغزی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

همچنین، داروهای ضد لخته مانند هپارین و وارفارین معمولاً برای درمان لخته شدن خون استفاده می‌شوند. این داروها از رشد لخته جلوگیری می‌کنند و باعث کاهش خطر سکته‌های قلبی و مغزی می‌شوند. مصرف داروهای ضد لخته و ضد پلاکت باید تحت نظر پزشک معالج باشد، زیرا این داروها ممکن است با عوارض جانبی خطرناکی همراه باشند و نیاز به کنترل دقیق داروسازی دارند. در هر صورت، تصمیم نهایی برای مصرف این داروها باید توسط پزشک شما گرفته شود.

روش‌ های تشخیص لخته خون توسط پزشک چیست؟

تشخیص لخته خون توسط پزشک معمولاً از طریق ترکیبی از روش‌های بالینی و آزمایشگاهی انجام می‌شود. در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره می‌شود:

  • معاینه بالینی: پزشک با بررسی علائم و نشانه‌های بالینی مانند درد، تورم، قرمزی و گرمی می‌تواند به وجود لخته خون مشکوک شود.
  • تاریخچه پزشکی: پرسش در مورد سوابق پزشکی، داروهایی که بیمار مصرف می‌کند و هرگونه شرایط پزشکی قبلی، می‌تواند به تشخیص کمک کند.
  • آزمایش خون (D-dimer): اندازه‌گیری سطح D-dimer در خون، که نشان‌دهنده تجزیه لخته‌های خون است. سطوح بالای D-dimer می‌تواند نشان‌دهنده وجود لخته باشد، اما این تست نمی‌تواند به تنهایی لخته خون را تشخیص دهد.
  • اولتراسوند: استفاده از سونوگرافی برای مشاهده رگ‌های خونی و بررسی وجود لخته. این روش غیر تهاجمی و سریع است و معمولاً برای تشخیص لخته‌های خون در پاها (ترومبوز ورید عمقی) استفاده می‌شود.
  • تصویربرداری با MRI یا CT: در موارد خاص، برای بررسی وجود لخته‌های خون در رگ‌های بزرگ‌تر یا در نواحی عمیق‌تر، از تصویربرداری با MRI یا CT استفاده می‌شود.
سخن پایانی
در پایان، انتخاب یک پزشک متخصص برای درمان لخته شدن خون در رگ‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. با استفاده از اطلاعات موجود در این صفحه، شما می‌توانید به راحتی دکتر مناسب را در شیراز پیدا کرده و از خدمات مشاوره آنلاین و نوبت‌دهی بهره‌مند شوید. به یاد داشته باشید که توجه به علائم و مشاوره با پزشک می‌تواند در پیشگیری از عوارض جدی و بهبود سلامت شما نقش بسزایی داشته باشد. برای حفظ سلامتی خود، همواره به نکات پیشگیری و درمانی که پزشکان توصیه می‌کنند توجه داشته باشید. سلامت شما اولویت ماست!
نظر کاربران